Buitendag doopsgezinde gemeenten op 24 juni in Tolbert

De Postwagen, Hoofdstraat 53 te Tolbert  

Hierbij nodigt het GDS-bestuur alle gemeenten van harte uit voor de viering van onze gezamenlijke buitendag op 24 jun 2018, dit jaar in de prachtige accommodatie van de Postwagen te Tolbert. We beginnen om 10.15 uur met een kopje koffie. Uiterlijk 14.00 uur kan ieder weer huiswaarts keren. Een mooie gelegenheid om elkaar regio-breed te ontmoeten.

Het thema voor deze GDS-Buitendag is: "Het verbindende van muziek en ritme.”  We zullen o.l.v. Simon Haakmeester op verrassende en creatieve manier bezig zijn met muziek, ritme en melodie, en samen ontdekken hoe in de ontmoeting met anderen, er een verbindende kracht van uitgaat. Voor de eerste keer sluiten broeders en zusters uit de Ring Zwolle zich aan bij de buitendag, daarmee markeren we tevens een beginnende samenwerking met de gemeenten in de Ring Zwolle.

Kom niet met lege handen !

We hebben twee vragen. Ten eerste vragen we aan iedereen om iets lekkers mee te nemen voor bij de koffie; koekjes, cakes, taarten. Dat is enerzijds leuk en verrassend, anderzijds scheelt het ook een beetje in de kosten. 

Ten tweede, neem een voorwerp mee waarmee u een bepaalde mate van lawaai kunt maken. Denk aan twee pollepels, of pannendeksels, een stevige kartonnen doos, een rasp met lepeltje, een plastic emmertje. Geef uw fantasie maar de vrije loop !! 

Waar?

Het restaurant annex accommodatie de Postwagen is gelegen aan de Hoofdstraat 53 te Tolbert en heeft een ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde. De accommodatie is toegankelijk via de achterzijde. Er is ruim gelegenheid om bij mooi weer buiten te verpozen, en mogelijk na afloop nog een korte bezichtiging van de dorpskerk waar nog elementen in het interieur herinneren aan  aan de bewoners van Auwemahuis en Harkema.

De kosten voor deze dag zijn € 10.-  p.p. inclusief een uitgebreid lunchbuffet. Ter plaatse te voldoen. Gaat u mee? Graag opgeven vóór 10 juni a.s. bij  uw secretaris van de kerkenraad. Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met ds. Jacob Kikkert, via e-mail: jhkikkert@doopsgezind.nl of tel. 06 5151 6030.